Home     Cafitesse Quantum 120
Cafitesse Quantum 120

Cafitesse Quantum 120


Vloeibare koffie machine

Espresso, coffe creme en heet water. Kanvulling koffie en heet water.


Vraag Offerte aan
 

Cafitesse Quantum 120


  • Productinformatie

T.o.v. Quantum 110 heeft de 120 koffie met een mooie cremelaag.
Heerlijke koffie in grote hoeveelheden 15-50 medewerkers & gasten, 4 standaardvariaties
110: 3,5 sec/kop, 23 sec/kan (à 1,5 L). 120: 8 sec/kop, 40 sec/kan (à 1,5 L)
Geschikt voor (catering-) kannen
Inhoud koffieverpakking (L)  Inhoud van de koffieverpakking in liters. 2 Stroom  Koffiemachines met een voltage van 230V kunnen aangesloten worden op een normaal stopcontact,koffiemachines met een voltage van 400V hebben een krachtstroom aansluiting nodig. 220-240V Krachtstroom optie  Koffiemachines met een voltage van 230V kunnen aangesloten worden op een normaal stopcontact,koffiemachines met een voltage van 400V hebben een krachtstroom aansluiting nodig. 400V Zetsnelheid kop koffie (sec)  Aantal seconden voor het zetten van een kopje koffie van 125 cc 8 Zetsnelheid koffiekan (sec)  Aantal seconden voor het zetten van een kan koffie van 1 liter 42 Afmetingen koffiemachine (MM, hxbxd)  De hoogte x breedte x diepte in millimeters. 850 x 260 x 521 Benodigde ruimte (MM, hxbxd)  De hoogte x breedte x diepte in millimeters. Soms is extra ruimte benodigd bijvoorbeeld ten behoeve van ventilatie van de machine, of voor het bijvullen van koffie, suiker etc. 863 x 260 x 526 Schoonmaaktijd (minuten per week)  De schoonmaaktijd is een verwachtte schoonmaaktijd in minuten per week voor deze koffiemachine. 5,5 Kannenfunctie  Wanneer de machine over deze optie beschikt kunt u ook kannen koffie zetten. De inhoud van de koffiekan verschilt per type machine en hangt af van de hoogte van de uitgifteruimte. Beschikbaar Water toevoer  Er zijn twee opties voor de watertoevoer in een koffiemachine. De eerste optie is met behulp van een watertank die u zelf bij kunt vullen. Het alternatief is dat de machine wordt aangesloten op een vaste wateraansluiting. Hier vindt u welke optie deze machine biedt. Beschikbaar met vaste wateraansluiting.
Cafitesse zetmethode
Na het zetproces wordt Cafitesse koffie onmiddellijk luchtdicht verpakt en diepgevroren. Zo blijven smaak en geur optimaal bewaard totdat u de koffie of andere warme drank serveert. Al sinds de jaren 90 heeft Cafitesse zich bewezen als een waanzinnig succesvol concept op de buitenhuismarkt. Terecht, want u krijgt een constante en verse smaakbeleving tegen de allerkleinste inspanning.
De beste Cafitessemachine voor u
U koopt of huurt niet dagelijks een nieuwe koffiemachine. Er is zo verschrikkelijk veel keuze dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom helpen wij uw graag de juiste Jacobs Douwe Egberts Cafitessemachine uitzoeken. Of natuurlijk één van de andere koffiemachines.
Wilt u liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook. Onze specialisten weten alles over de Cafitesse machines en andere koffiemachines. Neem contact op met onze klantenservice.
De lekkerste koffie voor uw Cafitessemachine
Jacobs Douwe Egberts heeft een ruim assortiment koffie voor Cafitesse. Deze kunt u online bestellen in onze webshop. U kunt in de webshop eenvoudig filteren door uw Cafitessemachine te selecteren bij de filteropties. Zo weet u zeker dat u de juiste koffie voor uw Cafitesse apparaat koopt.