Home     Catifesse Excellence Compact
Catifesse Excellence Compact

Catifesse Excellence Compact


Vloeibaar koffie extrakt

 
Zwarte koffie,heet water, cappuccino, espresso, Latte Michiato, chocolade, Cafe au Liat en Coffee creme


Vraag Offerte aan
 

Catifesse Excellence Compact


  • Productinformatie

Gemak met een vleugje luxe
Met de Cafitesse Excellence Compact zet u heerlijke koffie met een mooie cremalaag of een perfecte cappuccino met romig melkschuim. U kunt gelijktijdig een kop koffie en heet water zetten. De koffiemachine heeft een luxe uitstraling en is toch eenvoudig in installatie en gebruik. U kunt snel genieten van een heerlijke kop koffie met de Cafitesse Excellence Compact.

Veel koffievariaties mogelijk
Of u nu zin heeft in een goede kop zwarte koffie of een lekkere cappuccino, met de Cafitesse Excellence Compact zit u sowieso goed voor een aantrekkelijke prijs. Standaard heeft u de keuze uit zeven koffievariaties en de mogelijkheid om een kan koffie of heet water te zetten. De sterkte is instelbaar. Optioneel zijn decafeïne, Wiener Melange, warme chocolademelk en thee.

Tien minuten schoonmaak per week
De Cafitisse Excellence Compact is erg gemakkelijk in gebruik en onderhoud. Schoonmaken is nog nooit zo eenvoudig geweest. De Cafitesse Excellence Compact geeft namelijk geen koffieresidu, daardoor bent u met tien minuten schoonmaak per week klaar. De bediening van de koffiemachine spreekt voor zich, zo heeft u ook de ingrediënten snel bijgevuld.
Cafitesse zetmethode
Na het zetproces wordt Cafitesse koffie onmiddellijk luchtdicht verpakt en diepgevroren. Zo blijven smaak en geur optimaal bewaard totdat u de koffie of andere warme drank serveert. Al sinds de jaren 90 heeft Cafitesse zich bewezen als een waanzinnig succesvol concept op de buitenhuismarkt. Terecht, want u krijgt een constante en verse smaakbeleving tegen de allerkleinste inspanning.
De beste Cafitessemachine voor u
U koopt of huurt niet dagelijks een nieuwe koffiemachine. Er is zo verschrikkelijk veel keuze dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom helpen wij uw graag de juiste Jacobs Douwe Egberts Cafitessemachine uitzoeken. Of natuurlijk één van de andere koffiemachines.
Wilt u liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook. Onze specialisten weten alles over de Cafitesse machines en andere koffiemachines. Neem contact op met onze klantenservice.
De lekkerste koffie voor uw Cafitessemachine
Jacobs Douwe Egberts heeft een ruim assortiment koffie voor Cafitesse. Deze kunt u online bestellen in onze webshop. U kunt in de webshop eenvoudig filteren door uw Cafitessemachine te selecteren bij de filteropties. Zo weet u zeker dat u de juiste koffie voor uw Cafitesse apparaat koopt.