Home     Gallery 210 D.E. RF
Gallery 210 D.E. RF

Gallery 210 D.E. RF


Freshbrew koffieautomaat

Koffie, espresso, koffiespecialtiteiten, chocolade, heet water en kanvulling.


Vraag Offerte aan
 

Gallery 210 D.E. RF


  • Productinformatie

Espresso, cappuccino, café au lait... iedereen wil op het werk variatie. ’s Ochtends een espressootje, ’s middags een cappuccino of gewoon heet water. De Gallery 220 geeft u veel variatie en elk kopje wordt vers gezet. Makkelijk in het gebruik en snel in het onderhoud. Dat is voor iedereen genieten.

Héérlijke koffie.Verse koffie. De Gallery 210 zet op elk moment van de dag een kopje verse koffie. Bovendien hebben de koffie en de espresso een mooie crèmelaag.
Uw medewerkers en gasten krijgen veel variatie: cappuccino, café crème, Wiener Melange, chocolade en meer.
Vijf melanges. Omdat smaken nu eenmaal verschillen kunt u kiezen uit vijf Fresh Brew koffiemelanges: Traditional, Select, Gold, Decafeïne en Good Origin.
U kiest smaak en type die het beste bij de mensen in uw organisatie passen. Wij helpen u bij het selecteren.
Variabele sterkte. De sterkte van de koffie kan iedereen aanpassen naar wens: Mild, normaal en sterk. Ook de dosering van melk en suiker kunt u per kopje aanpassen aan uw eigen voorkeur.Gebruiksvriendelijk. Snel in onderhoud. De ingrediëntencontainers hangen aan handige geleiders waardoor het bijvullen en schoonmaken van de Gallery 210 heel eenvoudig is. Dat is meer genieten met minder moeite. Eenvoudige bediening. Het bedieningspaneel is overzichtelijk en heel logisch. Eén druk op de knop is voldoende voor een verse kop koffie, espresso, cappuccino of een andere variant.
Dubbele uitloop. Dankzij een nieuwe techniek beschikt de Gallery 210 over twee verschillende uitlopen. Één voor koffie en één voor (heet) water. Een koffie druppel in het (heet) water behoort hiermee voorgoed tot de verleden tijd.